Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!
citeste mai mult
reteta cu bors, preluata de la Ionela2682 (cu multumiri...) Excelente cornulete!
Amestecam drojdia cu o lingura de zahar si un praf de sare pana devine lichida.
Incalzim usor borsul, il punem peste drojdia dizolvata.
Adaugam o cana de ulei,apoi faina cat cuprinde.
Va rezulta un aluat foarte gras,care se modeleaza extrem de usor.
Lasam aluatul la crescut cca 15-20min (intre timp avem grija sa preincalzim cuptorul), apoi rupem cate o bucata de marimea unei mingi de tenis pe care o intindem pe masa de lucru infainata, o impartim in 8 cu ajutorul unui pinten.
La baza fiecarei bucati rezultate asezam o bucata de rahat, rulam cornuletele si le asezam in tava pe hartie de copt.
Dam tava la copt pana se rumenesc cornuletele (temperatura moderata, cca 15 min.)
Punem intr-o punga rezistenta cca 200 gr. zahar pudra,scoatem cornuletele fierbinti din tava,le trecem prin punga cu zahar, apoi le asezam pe platou.
Pofta buna!
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!
citeste mai mult